diumenge, 13 de novembre del 2016

Punt Jip

Hem parlat amb el Missael del punt JIP, que ve al nostre institut tots els divendres a l'hora del pati. Des d'aquest servei es dóna informació als alumnes, es facilita l'accés al casal de joves i s'aconsella sobre diferents temes com, per exemple, on es pot anar a fer tallers o activitats esportives. 

El Missael ha passat per les classes per informar dels serveis que s'ofereixen i també per fer tallers. Aquest servei es fa tant pels alumnes de l'ESO com pels de Batxillerat. Per exemple, a tercer d'ESO han fet un taller de sexualitat i a Batxillerat es dóna informació interessant com, per exemple, com podem sol·licitar feina o on busquen joves treballadors. En definitiva, el seu objectiu és donar informació als joves perquè puguin tenir accés als seus interessos. 

En Missael està molt content amb la seva feina ja que li agrada ajudar els joves. Si algun jove té algun dubte, no només els dóna informació sinó que els acompanya al lloc on han d'anar. A més, Punt JIP et dóna l'opció de contactar amb ells per whatsapp demanant-li el número als vostres delegats. Aquest servei es fa a diversos instituts, com el Montserrat i el Serrat i Bonastre, i és trimestral.

APROFITA I CORRE A PREGUNTAR A L'HORA DEL PATI!              

Judith Ramis, Lucía de la Torre, Cristina Morales i Berta Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada