diumenge, 3 de desembre del 2017

La setmana de la ciència



           Mural fet per alumnes de l'Institut sobre la Setmana de la Ciència.

La setmana passada vam fer la setmana de la ciència. Nosaltres us explicarem quines activitats hem fet els alumnes de 4rt. d'ESO.

El dilluns vam mirar una película que es deia "La Màquina d'Enigma". Tractava sobre un matemàtic anomenat Alan Turning, que havia desxifrat  tots els enigmes i els aliats li van demanar que desxifres els missatges que, durant la Segona Guerra Mundial,  els alemanys enviaven dient on seria el pròxim atac.

El dimarts ens va venir a fer una xerrada sobre les màquines enigmes el senyor Oscar Font,  músic i especialista en criptografia i en la Segona Guerra Mundial. 



Després,  el Joan Verdaguer, professor de tecnologia de l'institut, ens va explicar el primer viatge amb una nau espacial.

El dimecres, els que feien biologia van anar al CosmoCaixa a una conferència i a continuació van haver de completar un dossier amb diferents activitats.

El dijous, una classe dels alumnes de biologia va baixar al pati a fer una dansa en la qual simulaven que eren cromosomes i mol·lècules.

Nosaltres creiem que és una activitat divertida, ja que aprens i a la vegada t'ho passes bé.

Recomanem que l'any que ve es torni a fer la xerrada sobre la Màquina d'Enigma, ja que és molt interessant.

Ona Puig 4.1
Carla Marina 4.1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada