dissabte, 24 de febrer del 2018

Esquiada 2018

Aquest mes hem anat a la tradicional esquiada que els grups de 4t d'Eso fan cada curs. Enguany, vam sortir de Barcelona el dimarts del dia 30 de gener a les 5:30 del matí, cap allà les 9 vam parar a un lloc per anar al bany i menjar una mica, i cap allà les 9:30 vam arribar a les pistes de Font Romeu (França).
A les pistes ens vam trobar amb els monitors que ens ensenyarien. Vam fer diferents grups perquè hi havia gent que no havia esquiat mai.

 
Primer, la gent que no savia esquiar ens vam quedar a baix de les pistes per aprendre a mourens, a fer cunya i a aixecar-nos si ens quèiem. Més tard ens van portar a la cinta amb molt poca pendent per aprendre a girar i a la tarda a l'estona lliure ens van deixar ja les primeres pistes verdes.




Els altres grups eren nivell inicial, nivell mitjà i nivell alt.
Les pistes que feien cada grup eren: nivell inicial (pistes verdes, blaves i vermelles), nivell mitjà (pistes blaves, vermelles i negres) i nivell alt (pistes vermelles, negres i fora pistes).
Vam estar durant quatre dies allà esquiant cada dia. El primer vam anar a esquiar a Font Romeu, el segon a Les angles que ens va agradar bastant, al penúltim dia vam anar a la Masella i l'últim dia hi vam tornar a anar a les Angles.






L'hotel estava molt bé, els llits eren força còmodes i l'última nit ens van fer discoteca. 
Ens ho vam passar molt bé!


 Bernat Martínez i Joan Valls - 4t d'Eso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada