divendres, 20 de gener del 2017

Teatreneu: Els tres Mosqueters


Els alumnes de 1r d'ESO van anar al Teatre Teatreneu el dia 14 de desembre a veure l'adaptació de l'obra de Alexandre Dumas Els tres mosqueters

ELS TRES MOSQUETERS
D'Artagnan, el nostre valent protagonista, part una nit de la seva Gascunya natal amb un somni al cap: dirigir-se a París amb la intenció de formar part del cos de Mosqueters, guàrdia especial del rei Lluís XIII.
En el seu viatge coneixerà Athos, Porthos i Aramis, els tres Mosqueters més respectats de la seva Majestat, amb els quals forjarà una amistat per a tota la vida després reptar-los a un duel d'espases a mort.
El Cardenal Richelieu avariciós de poder i ansiós de venjança vol destronar el rei posant en dubte el seu matrimoni amb la reina, Ana d'Àustria. Propòsit que portarà a terme amb l'ajuda de `Milady', Comtessa de Winter i el Comte de Rochefort.
D'Artagnan es veurà involucrat en aquesta història amb l'afany de salvar la Corona de França. Això el portarà per una infinitat d'aventures on en més d'una ocasió es veurà obligat a desenfundar la seva floret per batre a vida o mort.

EL TEATRENEU
Des de fa 20 anys el Teatreneu treballa per a la difusió de les arts escèniques a la nostra ciutat. Després de 13 anys programant d'una forma convencional, El Teatreneu va iniciar un canvi radical que l'ha portat a ser un dels teatres més populars de la ciutat. Un canvi radical en la fisonomia de l'espai, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal·lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.


Teatreneu c/Terol, 26. Vila de Gràcia. 08012 Barcelona. Tel. 93 285 37 12
Fax 93 284 30 87 info@teatreneu.com

Joel Benito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada