divendres, 3 de febrer del 2017

Esquiada 2017




Aquest 24, 25, 26 i 27 de Gener, els grups de 4t d'ESO marxem a la neu pel viatge de final de curs.
Anem a Puigcerdà, concretament a l'Hotel Park. Visitarem tres pistes d'esqui, Font Romeu, Los Angles i la Masella, i ens acompanyaran Tesa Sío, Miquel Montserrat, Jordi Calsina, Nuria Gonell, i Xavi.


On anem?
Puigcerdà és la capital històrica de la Cerdanya i oficialment de la comarca actual de la Baixa Cerdanya. Es troba a la província de Girona, Catalunya.
A Puigcerdà el clima és mediterrani pirinenc. Els hiverns són molt freds amb temperatures mitjanes entre 2°C i -3°C de mitjana. Puigcerdà te 6.762 habitants.

Resultat d'imatges de puigcerda


Ens instalarem a l'Hotel Park,situat a les afores de la Cerdanya, a 1.200 m d'altitud. A les rodalies hi ha 18 estacions d'esqui, de les quals només en visitarem tres.
Resultat d'imatges de hotel park puigcerda


Pistes d'esquí

FONT ROMEU
Font-romeu, és un municipi de l'Alta Cerdanya, a la Catalunya del Nord. Te les pistes més antigues de tot el sud de frança. El seu domini esquiable es de 29,6 km²

Resultat d'imatges de font romeu


ELS ANGLES:
L'estació està situada als Pirineus Orientals, a l'altiplà del Capcir, i a la cruïlla entre Espanya, Andorra i el Mediterrani. La muntanya és un terreny de descoberta i de lleure tant a l'hivern com l'estiu. El domini esquiable s'estén per 55 km de pistes de tots els nivells i té un desnivell de 800 m. Amb un cim a 2.400 metres d'altitud, és un dels dominis més grans dels Pirineus Orientals i ofereix 45 pistes variades, que  alternen boscos de pi negre i grans espais verges.
Resultat d'imatges de els angles pista d'esqui


LA MASELLA:

Es troba unida a la Molina amb la qual formen el domini esquiable d'Alp 2500. Comparteixen la pista "2 estacions".
La masella té 69 pistes d'esquí i 16 remuntadors. Estació d'esquí situada a la muntanya de la Tossa, 2.535m, a la comarca de la Cerdanya, entre els termes municipals d'Alp.
Resultat d'imatges de la masella


El dia a dia del nostre viatge
DIMARTS 24:
Ens trobarem a l'institut a les 5:30h, ja que l'autocar surt a les 6h. Al arribar al poble ens aturarem a l'hotel Park a Puigcerdà i descarregarem l'equipatge.
A la primera jornada d'esquí es realitzara la formacio de grups per nivells, i començarem
la primera sessió. Farem dues hores i mitja d'esquí lliure. Ens distribuirem les habitacions i després soparem!

DIMECRES 25:
Ens aixecarem ben d'hora per aprofitar el dia. Esmorzarem amb l'equipament del d'esquí a punt. Agafarem l'autocar cap a la pista d'esquí. Un cop allà, farem tres hores de classes per qui no sap esquiar. Just quan acabem les classes anirem a fer un picnic amb entrepans. Desprès tenim temps d'esquí lliure. Soparem i anirem a descansar.

DIJOUS 26:
Ens aixecarem a la mateixa hora del dia anterior i esmorzarem amb l'equipament preparat. Sortirem amb l'autocar cap a les pistes d'esquí. Estarem unes dues hores a les pistes i després dinarem. Tornarem a les pistes per fer esquí lliure i més tard anirem a fer una passejada per Puigcerdà abans d'anar a l'hotel. Anirem cap a l'hotel per sopar i anar a dormir.

DIVENDRES 27:
Ens aixecarem i i baixarem l'equipatge abans d'esmorzar. Esmorzarem i anirem cap a les pistes d'esquí. Farem un picnic i despres esquí lliure. En acabar la jornada d'esquí, es retorna el material d'esquí i es passa per l'hotel per recollir l'equipatge sense entrar a les habitacions.L'hora prevista d'arribada a l'institut esa les 20h.                                        

Serà una experiència única i esperem passar-nos-ho molt bé!

Berta Miquel, Clara Puig i Claudia Ramis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada