divendres, 10 de febrer del 2017

Taller de consciència emocional

El alumnes de 4t d'ESO vam gaudir d'un taller a tutoria, la setmana passada, que tractava sobre la "consciència emocional". Aquesta activitat ens ha fet reflexionar sobre nosaltres mateixos, a pensar positivament i deixar les etiquetes que ens posem i ens posen els altres.


La primera part del taller va consistir a fer-nos quatre preguntes:


  • QUI SÓC JO? 
  • COM EM SENTO?
  • COM EM FA SENTIR AIXÒ? 
  • COM SE SENT L'ALTRE?

La segona part del taller va consistir a escriure en 30 segons els tres primers animals que se'ns venien al cap. Ens vam adonar que posavem el que ens agradava, el ens feia intriga i per últim un animal que ens identifiqués. Després vam haver d'escriure una història amb el tercer animal. Alguns companys es van oferir a llegir les petites històries, de 5 a 7 línies, que vam redactar i hi havia una cosa que canviava: la història l'havíem de passar a primera persona. Tots amb aquesta "prova" vam escriure el que sentíem com si ho sentís l'animal.


Aquest taller ha estat molt ben elaborat perquè ens va permetre expressar les nostres emocions i comunicar als altres "com em sento".

La fundació es diu SEER, Salut i Educació de l'Emoció i la Raó
Ara tots sabem que hem de deixar-nos anar per lligar el "sentir", el "pensar" i el "fer" en una sola cosa. El que fem és el que som.






Lisandry Castro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada