El dia 12 i 17 de gener els alumnes de 3r d'Eso van fer una visita a la Fundació Alícia, que està situada al Camí Sant Benet a Sant Fruitós de Bages, Barcelona.
Els alumnes van tenir l'oportunitat de fer dos tallers, un de pràctic i l'altre més teòric. El teòric estava relacionat amb la química dels aliments i l'altre amb aprende a cuinar.
Alícia, acrònim de les paraules "Alimentació" i "Ciència", és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari.
Alícia, acrònim de les paraules "Alimentació" i "Ciència", és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari.
Alícia és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l'any 2003, que està oberta a tothom per promoure la bona alimentació. El seu patronat està format per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya - La Pedrera. Compta amb la complicitat i col·laboració dels millors cuiners i destacats científics.
Investiguen gastronòmicament i científicament amb el propòsit de generar coneixement en tots els aspectes tecnològics que formen part de la cuina i treballen per millorar els hàbits alimentaris de la societat i per trobar solucions culinàries a les necessitats alimentàries concretes que provoquen determinades malalties.
Quim Cerrada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada