dijous, 8 de juny del 2017

Les diferents sortides de l'ESO


No saps que fer després d'acabar l'ESO?
Obtenint el graduat de l'ESO  tindries moltes sortides com seguir estudiant o preparar-te un curs per sortir al món laboral.

Batxillerat: És la primera opció que tens i que et donaran a l'acabar l'ESO; a continuació pots veure els batxillerats més solicitats.

  • Arts:  El batxillerat s'adreça a persones interessades en els fenòmens artístics, caracteritzats per la sensibilitat, l'expressió i la creativitat; persones amb inquietuds, tot i que no necessàriament amb un perfil d'intèrpret entorn del món audiovisual, les arts gràfiques i el disseny.
  • Ciències i Tecnologia: Ciències i tecnologia està pensat més per alumnes interessats en les ciències experimentals, les matemàtiques, els estudis relacionats amb continguts cientificosanitaris i el món dels processos tecnològics que s'utilitzen en la producció de béns i serveis.
  • Humanitats i ciències socials:  Dirigit a alumnes amb inquietuds relacionades amb els estudis lingüístics i literaris, la filosofia,la gestió i administració pública,les relacions públiquesi altres serveis d'oci.


Formació Profesional: El principal objectiu dels cicles formatius de grau mitjà és que assoleixis una correcta utilització dels instruments i les tècniques d'una professió determinada.
Tens moltes sortides,dins tens diferents mètodes d'estudi.


Aqui tens uns enllanços on trobaras més informació:




Alejandra Garrido,Lisandry Castro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada