dijous, 8 de juny del 2017

VATGE AL SUD DE FRANÇA



Els dies 4 i 5 de maig els alumnes de 2n d'ESO van anar de viatge Perpinyà (sud de França).

El viatge va començar pel matí a l'institut Menendez y Pelayo, van agafar el autocar a les 8:30 del matí i van iniciar el trajecte que duraria entre unes 2:30 hores i 3:00 hores.

Després de 2:00 de viatge van fer una parada a les 11:30 aproximadament. I van arribar finalment a Perpinyà cap a les 12:00-12:30.
La primera activitat que van fer va ser a Colliure, a les Caves de Thuir. Allà van fer una visita guiada molt interactiva on s'explicava la història de les caves i altres fets del lloc. Desprès d'aquesta visita, els alumnes i professors van anar al cementiri on està enterrat Antonio Machado. Allà alguns alumnes van recitar uns quants poemes d'Antonio Machado davant de la seva tomba. Seguidament Varen fer un joc de pistes per Colliure per conéixer una mica el lloc.
Cap a les 18:00 el autocar va recollir a tot l'alumnat i professorat i se'n van anar a instalar-se  a un hotel Campanille de Perpinyà. Van sopar i desprès van convocar als alumnes a una reunió on s'explicaria el programa del següent dia.

Pel matí van anar a visitar el palau dels reis de Mallorca (Palais de Rois de Majorque). Allà van fer una visita guiada que la van dividir en dos grups. Mentre un grup feia una part del palau l'altre feia una altre part. En la visita guiada s'explicà bàsicament la historia del palau.
Més tard, cap a la tarda  Es van dirigir cap al Castillet de Perpinyà. Es van situar amb el mapa i se'n van anar cap al centre de Perpinyà (cité). Allà van fer un altre joc de pistes.
Llavors un cop acabat el joc de pistes cap a les 17:00 hores aproximadament agafaren en una avinguda l'autocar per a tornar a Barcelona. L'hora d'arribada va ser sobre les 20:30.



Jaume Ferrarons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada