dijous, 15 de juny del 2017

PROJECTE DE TECNOLOGIA DE 4rt d'ESO


Els alumnes de 4rt d'ESO que fan tecnologia han fet un projecte de final de curs que consisteix en fer un mecanisme hidràulic. Hi han hagut varies propostes entre les quals hi ha una mà, una font i inclús un braç hidràulic.

El primer projecte consisteix en una mà articulada, la qual a partir de la força de l'aigua que esta a l'interior de unes xeringues connectades als dits de la mà, mou els 5 dits independentment dels altres i poden crear qualsevol símbol. Aquest projecte ha estat creat per 3 grups diferents.

El primer grup format per: Nacho Xancó i Iquer Cuquerella, el segon per Albert Forés, Juan Forés i Bruno Zarraluqui i el darrer grup esta format de Ivan molins, Salvador Rius i Alvaro Pardo.

El segon projecte tracta d'una font construïda a partir de dos ampolles la cual passa aigua d'una ampolla a l'altre. Aquesta "font" l'han fet Anna Wang i Joel.

I el darrer projecte consisteix en un excel·lent braç hidràulic capaç d' agafar diferents objectes amb les seves pinces i moure'ls de lloc. Aquest projecte l'han fet l'Arnau Domenjo, Jan Muntaner i Àlex Raventós.                     


Àlex Raventós, Jan Muntaner Arnau Domenjo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada