divendres, 9 de juny del 2017

MEDIACIÓ


Mediació és una manera alternativa de resoldre els conflictes, per mitjà d'escoltar els altres; és, per tant, una acció educativa davant el conflicte.


Es basa en dialogar i cooperar entre tots, per fer que l'institut sigui capaç de desenvolupar un estil de comunicació per millorar les relacions dins del centre.

La mediació, que està coordinada per la Reme Butron amb l'ajuda d'alumnes de tots els cursos, es fa a hores de pati per alumnes voluntaris de 2n, 3r, 4t i Batxillerat. El passat dimarts 30 de maig, els alumnes de 1r ESO van poder fer un curs, guiats per mediadors/es per aprendre allò bàsic a la mediació, i ser mediador més tard.

Dimecres 17 de maig, els alumnes que fem Mediació vam anar a una sortida a l'Institut Broggi, on havien organitzat diverses activitats per a nosaltres i per a uns 30 altres instituts de tota Barcelona. Aquesta trobada tenia com a eix fonamental el reciclatge. Ens van separar per grups on ens juntaven amb alumnes d'altres centres, i feiem tres activitats amb ells.

Nina Farrerons i Raquel Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada