divendres, 12 de maig del 2017

Colonies de 1er d'ESO a la Conreria

Cada any es fan les colònies a 1r d'ESO durant tres dies a la Conreria, que està a 40 minuts de Barcelona.

Aquestes colònies es realitzen com una sortida per consolidar el coneixement de la llengua anglesa, però sobretot serveix perquè els nens es puguin conèixer i tinguin més cohesió.


Les colònies 2017 de 1r d'ESO han estat del 5 al 7 d'abril. Aquest any han tingut molt bona sort ja que han arribat i s'han trobat amb les vacances de Setmana Santa.


Abans d'anar
1. Tens molta ilusió?
Quasi totes les respostes que vam rebre van ser les mateixes,tots volien gaudir d'aquesta experiència,estaven ansiosos d'anar-hi i sobre tot amb moltes ganes de divertir-se.
2. Què penses que fareu?
A tots els han dit que allà farien molts jocs i que seria divertit; també que treballarien en un projecte d'anglès, el qual presentarien allà mateix abans de tornar.
Després d'anar

3.Què vau fer?

Hem parlat amb alguns d'ells sobre l'emoció per haver anat i l'experiència gaudida aquests tres dias.

Les preguntes que hem fet han estat dues abans d'anar i dues despres d'anar vam rebre la mateixa informació de les persones que li havíem preguntat abans.
Ens van dir que van fer el treball d'anglès treballant-lo a les hores que els donaven i les altres van fer una Gimcana i altres jocs.
4. Com ho vau passar?
Tots tenen una opinió positiva: s'ho van passar molt bé........ és clar que algunes persones no volien fer el treball proposat però igualment estaven molt contents.
Vam parlar amb la Clara, la Nerea, l'Ivan i per últim el Nil de les experiències i anècdotes viscudes allà, Ens van explicar que un home quan pujaven de la mini-disco els va començar a cridar i dir que no podia dormir per culpa d'ells i del soroll. Ens van explicar que van fer teatre i que no ho van fer bé, és a dir, que tots reien i era impossible parar, que desprès d'això els va fer mal la panxa de tant de riure. També que algun nen es va colar en altres habitacions, és clar tan sols una estona perquè els profes els van pillar.

Alejandra Garrido,Lisandry Castro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada