divendres, 26 de maig del 2017

VIATGE A PARÍS

El passat dia 24 d'abril, els alumnes de francès de 3r i 4t d'ESO  van anar a París. El viatge va ser amb autocar, van sortir a les 17:00 h de la porta de l'institut i van trigar 11:00 h., així que van arribar cap a les 8:00 h del matí. Van passar la nit dormint a l'autocar.

Tot plegat va tenir un cost de 450€.



El primer dia, van anar a l'hotel a deixar l'equipatge i després van anar corrents a la Tour Eiffel. Van pujar amb el funicular desde el Pilier Nord. Els van deixar 2 hores lliures per anar pel Champ de Mars. Més tard van anar a la Sainte Chapelle per gaudir dels seus vitralls. Al finalitzar la visita, es van apropar a la catedral de Notre Dame. Després de dinar van anar a l'hotel per distribuir les habitacions. Van passar la tarda descansant i van sopar.




El segon dia van sortir a les 8:00 h. del matí cap a Versailles per visitar el palau. Van estar 2 hores visitant-lo i en acabar van agafar un trenet per gaudir dels grans jardins que té el palau. A les 13:00 h. van anar a La Défense per dinar i visitar una mica aquest lloc empresarial. Van tornar en metro fins a l'hotel i allà van descansar i sopar.


El tercer dia van sortir a les 8.30 h. cap al museu del Louvre. Es van dividir en 2 grups i van fer la visita guiada pel museu. Van veure moltes obres importants com la Gioconda o la Venus de Milo. En sortir del museu els van deixar unes hores lliures per dinar i passejar. Després van récorrer tota l'avinguda dels Champs Elysées, desde la Place de la Concorde fins l'Arc de Triomphe. Més tard van anar al barri de Montmartre per visitar aquest emblemàtic districte de París. Els van deixar 2 hores lliures per passejar, fer fotos i comprar souvenirs. Finalment van tornar a l'hotel per sopar. Cap a les 22.30 h. van agafar un vaixell pel Seine de nit per veure la ciutat de la llum. Van acabar a les 23.30 h. aproximadament i van arribar a l'hotel al voltant de les 00:00 h.


L'últim dia van anar a Disneyland per gaudir de les atraccions i divertir-se una mica. Van sortir cap a Barcelona a les 20:00 h. La arribada va ser a les 11:00 h. Va ser un viatge molt interesant i divertit.








Iker Cuquerella, Joan Forés, Omaima Moussaoui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada