divendres, 10 de març del 2017

Canal Tv3

TV3 és un canal de televisió públic de Catalunya, que pertany a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La corporació gestiona el canal a través de l'empresa Televisió de Catalunya (TVC), que també s'encarrega de la resta de canals públics catalans, la seva primera emissió va tenir lloc el 10 de setembre de 1983, tot i que no va tenir programació regular fins al 16 de gener de 1984. Des d'aleshores ha comptat amb una programació generalista per a tots els públics, que s'ha caracteritzat per una aposta per la producció pròpia i el desenvolupament de la cultura i llengua catalanes. Actualment, TV3 és el canal més vist de Catalunya, liderant l'audiència sis anys consecutius, des del 1997 fins al 2003, i des del 2009 fins avui.


Les emissions de TV3 van començar de manera experimental el 10 de setembre de 1983 en un local del carrer Numància,


Televisió de Catalunya ofereix la possibilitat de visitar les seves instal·lacions en grup per descobrir de prop la televisió pública que cada dia arriba amb els seus continguts a milers d'espectador.

Com funcionen les visites a les instal·lacions de TV3?

Cal fer les visites en grup, de 40 persones com a màxim.Per a grups amb necessitats especials, el màxim és de 30 persones, inclosos els monitors. Les visites, les ha de sol·licitar sempre una entitat, associació, centre escolar, etc. Si es tracta de grups escolars, han de ser a partir de 5è curs de Primària.
Una setmana abans de la visita, cal enviar un document amb els noms i cognoms de tots els participants i el número de DI dels majors de 18N anys a relacionspubliques@ccma.cat
Horari de les visites: de dilluns a divendres, a les 10.00 i a les 11.30, d'octubre a juny.           La seva durada és d'una hora i mitja, aproximadament.                                                                                                     
Yasmin Canales i Samanta Henríquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada