divendres, 17 de març del 2017

Festa de Carnestoltes

El divendres 24 de febrer, es va celebrar el Carnestoltes a l'institut. Prèviament, durant tota la setmana, s'havien seguit les consignes de Carnestoltes, és a dir, cada dia fins el divendres els estudiants entraven a l'institut on hi havia una carta que portava un missatge del Carnestoltes on deia el que s'hauria de portar el dia següent; com haurien d'anar vestits, bàsicament.

Consignes:

Dilluns havíem d'anar vestits elegants, dimarts havíem d'anar del sexe oposat, dimecres havíem de portar un pentinat estrany, dijous pijama, i per últim divendres havíem de venir disfressats.




Finalment, el divendres 24 de febrer vam celebrar la festa del carnestoltes. Les tres primeres hores es va fer classe normal i despres del pati, els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO ho van celebrar. Es va fer un concurs, que consistia en pujar a l'escenari i ensenyar la dissfresa. Hi havia dues presentadores i quatre persones al jurat. Alguns dels concursants van fer balls i van cantar. 

A les 13:45, en acabar el concurs dels alumnes d'ESO, els de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat van anar a la sala d'actes a celebrar-ho. Va ser molt divertit! El guanyador s'emportava un premi, que era un esmorzar gratis.





Berta Miquel, Clara Puig, Alex Raventós i Jaume Ferrerons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada