divendres, 31 de març del 2017

Programa del viatge a Itàlia de 1r de Batxillerat 2017


Els alumnes de 1r de Batxillerat faran un viatge a diferents ciutats d'Itàlia des del diumenge 2 d'abril fins el dijous 6 d'abril.

El diumenge 2 a les 4.50 de la matinada hauràn d'estar a l'aeroport del Prat per agafar un avió a les 6.50 que els portarà a Venècia. Allà, arribaran a les 8.35 i aniran amb autocar fins a Verona. En arribar dinaran i visitaran alguns monuments: L'Arena, el balcó de Romeu i Julieta, Piazza de l'Ebre i Piazza del Signori. Després viatjaran a Lido de Jesolo (una ciutat a prop de Venècia) amb autocar i s'allotjaran a l'Hotel Marina (3*).

El dia següent, després d'esmorzar, partiran cap a Punta Sabioni. Allà agafaran un Vaporetto per visitar una mica Venècia. Al acabar aniran a la Basílica de Sant Marc. Dinaran i continuaran visitant la ciutat; Palau Ducal, Campanar, Pont de Rialto… Cap al vespre tornaran a l'hotel, soparan i s'aniran a dormir.

El dimarts 4 esmorzaran i sortiran cap a Pisa amb autocar. Visitaran el Duomo, el Baptisteri i la Torre. S'allotjaran a l'hotel Prati (3*).


El dimecres després d'esmorzar aniran a Florència a fer la visita de la Galleria degli Uffizzi, Galleia dell' Accademia. Dinaran i visitaran el Duomo, el Campanar i el Baptisteri d'aquesta ciutat.


L'últim dia després d'esmorzar, agafaran l'autocar cap a Siena, faran la visita i el dinar (Piazza del Palo, catedral i baptisteri).


Desprès de fer aquesta meravellosa visita per la ciutat, ja és hora de tornar a casa. Aniran cap a l'aeroport de Florència per agafar el vol que els portarà de tornada a Barcelona.


Venècia: És una ciutat del nord d'Itàlia en un municipi de  421 km². Venècia és famosa avui dia pels seus certàmens internacionals com la Mostra de Cinema i la Biennal, i també per la Regata Històrica, que té lloc el primer diumenge de setembre.


Verona: És una ciutat situada en el centre d'Itàlia, a la riba del riu Adige. El nucli antic conserva un aspecte medieval i és a l'oest del riu. Verona és una ciutat monumental i alhora amb molt d'encant per al visitant. Compta amb el tercer amfiteatre romà més gran del món, l'Arena di Verona, així com algunes de les places més belles del Vèneto.

Pisa:  És una ciutat italiana situada prop de la desembocadura del riu Arno, a la Toscana. És capital de la província homònima i és coneguda sobretot per la seva torre inclinada.

Florència: És una ciutat d'Itàlia capital de la província homònima i de la regió de la Toscana, al centre de la península itàlica. En l'Edat Mitjana va ser un important centre cultural, econòmic i financer.


Siena: Regió de Toscana, província de Siena. És una ciutat que conserva molt bé el seu passat arquitectònic i per aquest motiu l'any 1995 fou declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada