divendres, 31 de març del 2017

Proves Cangur

El passat dijous, 16 de març de 9 a 12 del matí, els alumnes del nostre centre van realitzar les anomenades proves Cangur, que consisteixen en un conjunt de problemes matemàtics amb una dificultat elevada. El seu principal objectiu és que l'alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats.


La prova consta de 30 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema. S'havien de contestar en una hora i quart i alguna pregunta podia ser vàlida per dos cursos diferents.

Cada alumne podrà consultar la seva classificació i el seu grau d'encerts al web del Cangur (www.cangur.org). Només es faran públics a Internet els noms del 5% dels alumnes amb millor puntuació de la classificació global.

La prova Cangur acaba cada any amb un acte de lliurament de premis, al qual es conviden els 15 millors alumnes de cada nivell. A més, l'1% de les millors puntuacions reben un diploma que els centres podran anar a recollir al seu CRP (Centre de Recursos Pedagògics) quan rebin l'avís.

Maria Caparrós, Carlos Jiménez i Júlia Segarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada