divendres, 31 de març del 2017

Taller de Gènere

Com ja sabeu,l'institut ens dóna l'oportunitat de gaudir sempre de tallers. La setmana passada vam fer un taller de Gènere a l'hora de tutoria i ens van separar en dos grups: noies i nois. Les noies ens vàrem quedar a classe, vàrem fer dues activitats que tractaven sobre "Empoderament femení". Vàrem donar les nostres explicacions sobre què significaven aquestes paraules per nosaltres i l' activitat va consistir en escoltar dues cançons: "Guapa" de El Chojin ft.ZPU i "Can't Hold Us Down" de Christina Aguilera.


Us deixem el link aquí:
Després d'escoltar aquestes cançons vàrem fer una separació de noies en dos grups, ens van donar una cançó a cada grup i vam haver de subratllar el que més ens havia impactat de la lletra de la cançó i vam començar a fer petites preguntes a l'altre grup,i a la inversa, elles ho van fer amb nosaltres. Al final del taller vàrem realitzar una activitat a la pissarra posant frases.Us deixem una petita foto del que vàrem escriure.


Una setmana més tard, les mateixes organitzadores van tornar a venir i vam posar en comú amb els nois el que havíem fet. Ells havien escollit una cançó que els agradés i havien analitzat la lletra d'aquesta, adonant-se que algunes d'elles eren masclistes o simplement no els hi agradava el significat. Ens van tornar a posar les cançons que havíem escoltat i entre tots vam comentar el que en pensàvem.



Finalment vam arribar a la conclusió que les noies sempre han estat considerades inferiors a els nois però que en les últimes dècades la situació ha millorat.



Lisandry Castro, Gerard Comas i Aina Sanz


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada