divendres, 31 de març del 2017

Saló de l'Ensenyament

El dia 22 de març de 2017 es va fer una sortida dels alumnes de Batxillerat:

En què consisteix
El saló es un programa el objectiu del qual és orientar-te en els teus estudis i donar-te a conèixer totes les propostes acadèmiques, tals com: Batxillerat, Graus Universitaris, Estudis Superiors o Complementaris, Graus Professionals, Art i Idiomes.

Activitats
Dintre del Saló de l'Ensenyament, està el departament de informació de xerrades, informació sobre els diferents ensenyaments post-obligatoris i claus d'orientació que poden ser útils als alumnes a l'hora de triar als estudis.
Les xerrades tenen una duració 30 minuts i es fa en grups, perquè els participants puguin resoldre els seus dubtes amb els expositors dels departaments que les duen a terme.


Experiència
Els alumnes es van fer preguntes segons el que volen estudiar desprès del batxillerat. La majoria d'alumnes preguntats tenien clar que volien anar a una universitat pública. Les notes de tall es una gran preocupació, perquè actualment estan molt altes i les PAU demanen molt esforç als estudiants per no només aprovar-les sinó, per treure nota.
Vam acompanyar a tres estudiants que es dirigien a INEFC, on els expositors (persones que actualment estan treballant en aquest estudi) podien ser preguntats segons el recorregut personal d'aquelles persones. A més els alumnes (que han accedit a aquesta entrevista) es senten identificats amb els expositors, que comenten el llarg recorregut del Batxillerat, ja que es l'ultim pas per arribar a fer allò que els agrada. "Si vols arribar a fer allò que t'agrada cal un gran esforç, en aquesta vida no es regala res"(ens deia un alumne de Batxillerat textualment).

Gràcies al Saló del ensenyament els alumnes que encara no estan preparats per el món laboral, tenen una oportunitat per decidir el seu futur i una infinitat de informació que els pot ajudar en el que volen fer i/o el que volen estudiar.


Adreça
Recinte Montjuïc Palau 2 y Pl. Universitat, Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, 08004 Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada