divendres, 31 de març del 2017

IV Olimpíada Filosòfica

L'Olimpíada de Filosofia de Catalunya (OFC) és una competició per a alumnes de Filosofia de secundària dels centres educatius de Catalunya, que es va celebrar per primer cop l'any 2014. Aquesta activitat es va començar a celebrar el 1993 a l'àmbit internacional (IPO). Va rebre el suport de la UNESCO al seu Informe de febrer de 1995 i des de 2001 és organitzada amb el seu suport.
L'Olimpíada de Filosofia de Catalunya és una activitat promoguda per la Societat Catalana de Filosofia en col.laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. La coordinació està a càrrec d'una professora de la matèria de la Societat Catalana de Filosofia (SCF) i es porta a terme gràcies a la dedicació del personal d'Administració de la SCF i del Servei Educatiu del CCCB, així com d'alguns professors i professores de Filosofia de secundària.


El tema d'aquest 2017 ha estat "Noves tecnologies i identitat humana", tal com s'ha anunciat a la pàgina de l'Olimpiada Filosófica de España.



La pregunta principal: Estan canviant les noves tecnologies la identitat humana?



Ha tingut lloc el dia 1 de març de 2017 a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, en horari de tarda. Els estudiants disposaven d'una hora i mitja per a la realització de la dissertació escrita. La defensa oral va ser pública i ha tingut lloc al hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  el dia 4 de març de 2017 de 11 a 14:30 h.



Nina Farrerons, Raquel García i Berta Ondoño


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada