divendres, 10 de març del 2017

Sortida de Tecnologia al CosmoCaixa

El divendres 17 de febrer d'aquest any, els alumnes de 4t d'ESO de Tecnologia van fer una sortida al CosmoCaixa on presentaven els projectes que havien estat preparant durant les darreres 4 setmanes. Abans de començar el projecte els van ensenyar noves funcions de programació per fer els seus projectes més elaborats.
Aquesta sortida estava organitzada per un programa d'aprenentatge col·laboratiu, que s'oferia a les escoles que vulguessin  incorporar tecnologies emergents als seus cursos de Tecnologia, i migrar d'un model d'ensenyament tradicional a un model basat en projectes i experiments (Formació amb Tecnologies Creatives). Aquest projecte té l'objectiu de motivar els estudiants i proporcionar noves eines d'aprenentatge de la tecnologia.

Durant les jornades, cada escola participant disposava d'un espai per mostrar els seus projectes, en els quals s'aplicaven els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i encaix. Cada estudiant tingué la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb totes les persones que s'acostaven al CosmoCaixa.

No va haver premis ni competivitat. El que es podia fer, era pujar a un petit escenari a parlar i explicar el projecte que havíem realitzat. El propòsit principal d'aquest esdeveniment és que tots coneguem i compartim les idees que han sorgit i mostrem una manera diferent d'acostar-nos a la tecnologia.



Albert Forés Soto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada